تحولات منطقه

مازندران- دکتر مفید غلامی راد از ابلاغ اعتبارات جبران خسارات سیل در مازندران خبر داد.

ابلاغ اعتبارات جبران خسارات سیل در مازندران
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر مفید غلامی راد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی با اشاره به اینکه اعتبارات جبران خسارات سیل در مازندران ابلاغ شده است، اظهار کرد: ۴۵۸ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به حوزه کشاورزی مازندران اختصاص یافت.

وی به اعلام اینکه تمام مصوبت ابلاغی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز ابلاغ خواهد شد، افزود: ۱۵۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای بخش کشاورزی مازندران درنظر گرفته شد و از این میان، ۷۹ میلیارد تومان تاکنون تخصیص یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران توضیح داد: برای هر هکتار زراعت ۲ میلیون تومان، هر هکتار باغ ۵ میلیون تومان، هر واحد دامداری ۵ میلیون تومان، هر هکتار آبزی پروری ۵ میلیون تومان و هر کلنی زنبور عسل ۱۰۰ هزار تومان اعتبار بلاعوض اختصاص یافت.

غلامی راد از آسیب سیل به ۴۶ واحد مرغ گوشتی و ۲ واحد مرغ مادر خبر داد و گفت: علیرغم اینکه شرایط خوبی در منابع مالی نداریم اما تلاش می کنیم خسارت آسیب دیدگان جبران شود.

وی اضافه کرد: در حوزه بنیاد مسکن برای موضوع بازسازی داخل محدوده روستاها ۲۱ میلیارد تومان و برای کمک های بلاعوض و هزینه های پشتیبانی ۴۳ میلیارد تومان ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران یادآور شد: در ابتدای وقوع سیل ۵ میلیارد تومان برای تامین هزینه های ضروری ناشی از سیل اختصاص یافت و در ادامه نیز ۱۰ میلیارد تومان از ماده ۱۲ قانون مدیریت بحران نیز تخصیص پیدا کرد.

غلامی راد با اشاره به اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام اولویت ماست، تاکید کرد: در سال گذشته ۵ هزار و ۵۶۰ پروژه زیرساختی و توسعه و تجهیز در دست اجرا داشتیم.

وی در پاسخ به سوال قدس آنلاین در ارتباط با استادیوم ورزشی و پیست دوچرخه سواری ماهفروجک ساری توضیح داد: این پروژه ملی بوده و تعهد ساخت آن بر عهده وزارت ورزش است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در پاسخ به سوال خبرنگارمان که آیا ملی بودن پروژه موجب سلب مسئولیت در پیگیری پروژه ها می شود؟ اضافه کرد: در رابطه با پروژه های ملی، مثلث استانداری، سازمان مدیریت و دستگاه اجرایی مربوطه پیگیر به سرانجام رساندن پروژه ها هستند.

غلامی راد ادامه داد: اتفاقات خوبی در رابطه با بازسازی و نوسازی پروژه های ورزشی از جمله استادیوم وطنی قائم شهر و استادیوم ورزشی بابل اقدامات خوبی صورت گرفت و بهسازی استادیوم شهید متقی ساری نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران جزو استان های هفت گانه از لحاظ قدرت اقتصادی است، گفت: برای رسیدن به علل و عوامل شکوفا نشدن ظرفیت های استان باید بحث و گفتگوی کارشناسی صورت گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با اشاره به اینکه انسجام جهت در مازندران وجود ندارد، افزود: شورای برنامه ریزی مهمترین جا برای همسو کردن جهت هاست.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.